top of page

Guidance

Individuele Begeleiding MBSR (Stress Reduction)

Individuele Begeleidingstraject (8 weken)

Deze Individuele Begeleiding omvat alle aspecten van de 8 weekse MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) training. Het verschil is dat er meer stil gestaan wordt bij de persoon specifieke problematiek. We zullen hier meer aandacht aan besteden, terwijl in de 8-weekse groepscursus daar geen ruimte voor is.

Deze individuele begeleiding MBSR is vooral geschikt voor mensen, die liever niet in een groep willen trainen.

Het zijn 8 sessies van maximaal 2 uur. 

Normale Prijs: € 580,80, incl. btw. 

Zie Vergoedingen om de zorgverzekeraars bijdrage te raadplegen

Voor aanmelding kan het contactformulier worden ingevuld. 

Individuele Begeleiding Work Sustainability

Individuele Mindfulness-Based begeleidingstraject (8 weken)

Deze individuele Mindfulness- Based begeleiding omvat alle aspecten van de 8 weekse Work Sustainability training. Deze individuele begeleiding is gericht op de problematiek waar in je werk mee te maken krijgt. We gaan kijken waar je in je werk tegen aanloopt. Deadlines, het communiceren met collega's, het behouden van aandacht, maar ook timemanagement, voeding en beweging, werk-prive balans en afleidingen komen aan de orde. In acht sessies van maximaal 1,5 uur zullen er specifieke oefeningen worden gedaan, die je in je dagelijkse werk kan integreren en die voor jou van toepassing zijn. Hierdoor zal je meer gefocust zijn, waardoor je prestaties efficiënter zullen zijn. "Increase of Performance". De communicatie met je collega's zal verbeteren.

Deze individuele begeleiding is uitermate geschikt voor medewerkers die hun duurzame inzetbaarheid willen vergroten en hun werkdruk willen verlichten zonder deel te nemen aan een groepstraining. 

Prijs: € 1250, -, excl. btw en evt reiskosten

(€ 1512,50 incl. btw, excl. evt. reiskosten)

Voor aanmelding kan het contactformulier worden ingevuld. 


Partner van Vitaal Bedrijf

Individuele Begeleiding MBSCL

(Mindfulness-Based Selflessness Compassionate Leadership)

Individuele begeleidingstraject (8 weken)

Deze individuele begeleiding omvat alle aspecten van de 8 weekse MBSCL (Mindfulness-Based Selflessness Compassionate Leadership) training.

In deze training zullen de drie kernkwaliteiten Mindfulness (opmerkzaamheid), Selflessness (onzelfzuchtigheid) en Compassion als rode draad door het trainingsprogramma lopen. Er wordt op individuele basis gekeken waar je tegenaan loopt als leidinggevende, waardoor hier meer aandacht aan besteedt kan worden. Onderwerpen die zeker behandeld worden zijn motiveren, omgaan met weerstand, communicatie met medewerkers en het in de gaten houden van de bedrijfsvoering. Aan het eind van de 8 sessies van maximaal 1,5 uur zal de communicatie tussen je medewerkers en jezelf constructiever gaan, waardoor de efficiëntie, creativiteit en motivatie van de medewerkers omhoog gaat. Je zal als leidinggevende weerbaarder worden tegen de hectiek van het aansturen van medewerkers, omdat je vanuit de kernkwaliteiten handelt.

Iedere deelnemer krijgt een intake gesprek voordat de Mindfulness-Based Selflessness Compassionate Leadership training begint. Deze individuele begeleiding is uitermate geschikt voor beginnende leidinggevenden of leidinggevenden die willen groeien in hun ontwikkeling zonder deel te nemen aan een groepstraining. 

Prijs: € 1000, -, excl. btw en evt reiskosten

(€ 1210,- incl. btw, excl. evt. reiskosten)

Voor aanmelding kan het contactformulier worden ingevuld. 


Individuele Begeleiding

Losse sessie Individuele Begeleiding

Na je groep training of individuele Begeleidingstraject kan je ook door losse sessies Individuele Begeleiding de ervaring gaan verdiepen.

Een losse sessie duurt twee uur. 

Prijs: € 41,32 excl. btw en € 50,- incl. btw, excl. evt. reiskosten

BEGIN/START Mindfulness meditatie sessie

Mindfulness meditatie als start van een sessie/dag (brainstorm), beleidsvergadering of event.

Het is wetenschappelijk bewezen dat Mindfulness beoefening onze creativiteit en focus vergroot. Wat is er dan mooier om aan het begin van een sessie/dag (brainstorm), belangrijke beleidsvergadering of event te beginnen met een Mindfulness meditatie om aan te komen in het moment, de intenties neer te zetten, de inspiratie en energie te onderzoeken en helderheid te creëren.

Een BEGIN/START Mindfulness meditatie sessie kan 20 of 30 minuten duren.

Prijs is afhankelijk van de duur van de meditatie sessie.

Via info@guidetomindfulness.nl kan een prijsopgave worden opgevraagd.

Het contactformulier invullen is ook een mogelijkheid.

bottom of page