GUIDE TO MINDFULNESS 

LIVING | WORKING

Training

MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) Training

8-weekse training met 1 stilte dag of 4-weekse INTENSIEF

De traditionele MBSR cursus wordt gegeven vanuit de principes van Jon Kabat-Zinn. De commitment die we van je vragen als deelnemer, is niet aan ons, maar aan jezelf. We wijzen je de weg naar in het "Zijn" zijn. Hierdoor kan je wellicht makkelijker omgaan met en accepteren van en loslaten van de chaos van het leven. Het is wetenschappelijk bewezen, dat mensen significant gelukkiger zijn, verhoging in hun productiviteit ervaren en beter om kunnen gaan met de tegenslagen in het leven, zoals ziekte, pijn, stressvolle situaties, angst e.d. Voor de MBSR training wordt een intake-gesprek gehouden. De trainer zal na aanmelden hierover contact opnemen om een afspraak te maken.

Prijs: € 350, -, incl. btw.


Publicaties over het effect van Mindfulness bij Stress, Burn-out, Pijn, Kanker, Depressie, Werkdruk en dergelijke -

https://www.radboudcentrumvoormindfulness.nl/onderzoek/publicaties/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=mindfulness-based+stress+reduction

https://www.ntvg.nl/search?search=mindfulness&=Zoeken&search_destination=0

Workfulness Training

9-weekse cursus

Veel werknemers in organisaties hebben stress van het werk en krijgen hierdoor Burn-out klachten. Deadlines, teveel werk, communicatie met collega's, e.d. beïnvloeden de productiviteit en effectiviteit in het werk, waardoor verzuim ontstaat..

De 9-weekse cursus Workfulness is een speciaal ontworpen programma om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers kan vergroten. Gebaseerd op de MBSR(Mindfulness Based Stress Reduction)-cursus wordt er meer focus gelegd op werk gerelateerde problematiek. Aan het eind van de training zullen medewerkers zich beter kunnen concentreren, waardoor de productiviteit omhoog gaat. De communicatie tussen medewerkers en leidinggevenden zal constructiever gaan, waardoor de efficiëntie omhoog gaat. Tevens wordt er tijd besteedt aan duurzame inzetbaarheid. Voeding, beweging en werk-prive balans zijn de onderwerpen die aanbod komen in de training.   

Iedere deelnemer krijgt een intake gesprek voordat de Workfulness Training begint. Deze training wordt vooral in-company gegeven.

Prijs: € 480, -, excl. btw en evt reiskosten (bij in-company).

(€ 580,80 incl. btw, excl. evt. reiskosten (bij in-company))

Voorjaar/Zomer 2019

MBSR training (avond sessies): Donderdag avond van 19:30 tot max. 22:00

16, 23, 29 (woensdag) mei; 6, 13, 20, 27 juni en 4 juli 2019.

Oefen dag in stilte: zaterdag 22 juni 2019 van 10:00 tot 16:00.

(Nog plaatsen beschikbaar)